MEIE TEENUSED

24/7 autopesu ja puhastus- teenused

Dirt Busters suhtub sinu auto puhtusesse pühendumusega. Lisaks ülihoolikale käsipesule pakume lisateenuseid, mis annavad sõiduki säravale välimusele viimase lihvi. Soovi korral tuleme autole ise järele ja toome pärast tööde teostamist sinu soovitud paika.
carwash3-icon1
01

Autopesu

Dirt Bustersi auto käsipesula pakub kõrgeima kvaliteediga autopesu ja salongipuhastust. Teeme puhtaks ka sellised nurgad ja õnarused, kuhu automaatpesula harjad ei ulatu. Vali sobiv pesupakett ja too sõiduk meile – tööd teeme iga päev 24 h.
02

Keemiline puhastus

Head vahendid ja oskuslikud spetsialistid teevad imesid. Ka vana ja väsinud autosalong saab korraliku keemilise puhastuse abil uue ilme. Eemaldame ebameeldivad lõhnad ja inetud plekid, et saaksid end rooli taga taas mõnusalt tunda
carwash3-icon4
03

Poleerimine

Poleerimine on üks lihtsamaid viise värskendada sõiduki välimust nii, et seda märkab ka kõige autokaugem inimene. Taastame sõiduki läike, nagu oleksid sellega alles äsja müügisalongist väljunud. Tule näita auto ette ja räägime lähemalt, kui põhjalikku töötlust see vajab.
carwash3-icon2
04

Vahatamine

Auto vahatamine aitab selle värvikihti kaitsta, kuid lisab ka läiget – suurepärases seisukorras värvkate põhjalikku poleerimist ei vaja. Pealegi ei kogune vahatatud sõiduki külge nii palju mustust. Et tulemus oleks maksimaalne, tuleb vahatamistööd teostada hoolikalt. Professionaalsete töövahenditega varustatud Dirt Bustersi spetsialistidel käib see kiirelt.
05

Keraamiline kaitse

Auto keraamiline kaitse on kõige põhjalikum viis, kuidas oma sõiduki värvkatet väliste tegurite eest kaitsta. Võrreldes tavapärase vahatamisega on keraamilise kaitse mõju tõhusam ja pikem, ulatudes mitme aastani. Küsi meie spetsialistidelt lisa – hea meelega tutvustame sulle keraamilise kaitse eeliseid, sest tulemus on investeeringut väärt.
06

Kleepimine

Autode kleepimine võimaldab auto välimust ilmestada just nii, nagu parasjagu soovid. Mida suuremad kleebised, seda vilunumat kätt on vaja. Usalda kleepimistööd Dirt Bustersi kogenud spetsialistidele ja võid kindel olla, et töö on kvaliteetne ja ilma defektideta. Autoparkidele pakume hulgihinda!

Tahad kiiret ja hoolikat autopesu?

Võta ühendust!